Privacy beleid

 • Strikt privacybeleid
  Abcdario hanteert een strikt privacybeleid dat uw privacy beschermt en respecteert.
  Wanneer u ons persoonlijke gegevens bezorgt door bijvoorbeeld gebruik te maken van ons contactformulier, dan worden deze gegevens enkel door Abcdario intern gebruikt om u een zo goed mogelijke dienstverlening te kunnen verschaffen.
  Om onze diensten en producten zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en noden kan het gebeuren dat wij u om meer bijkomende gegevens vragen in verband met uw professionele interesses, geografische informatie, ervaring met onze producten of diensten, meer gedetailleerde communicatie-voorkeuren, etc. Ook dan respecteren we uw privé leven volledig en zullen deze informatie zorgvuldig verwerken en bewaren. U kan ten alle tijde ons contacteren om uw gegevens te laten wijzigen of te laten verwijderen.
 • Derde partijen
  Uw persoonlijke gegevens worden met de hoogst mogelijk zorg verwerkt en worden in géén geval gedeeld met of doorverkocht aan derden!
  Wij gebruiken of delen uw persoonlijke gegevens nooit op enige manier anders dan diegene hiervoor vermeld zonder u hierover voorafgaand te informeren en zonder uw toestemming.
  Zoals eerder vermeld kan u te alle tijde ons telefonisch of via email contacteren wanneer u niet langer wenst op de hoogte gehouden te worden door onze nieuwsbrief. Wij respecteren de Belgische wetgeving voor emailmarketing en de wetgeving op de persoonlijke levensfeer.
startpagina versión español